Doneren

Stichting de Varkensschuur is een non-profit organisatie. Dit houdt in dat wij geen winstoogmerk hebben en dat al onze inkomsten ten goede komen van de dieren.
Wij werken niet met betaalde krachten maar enkel met (onmisbare en onbetaalbare) vrijwilligers.

Doneren via betaallink

"Jullie steun is voor ons onmisbaar!"

Het helpen van dieren in nood brengt veel kosten met zich mee en levert geen geld op. Onze inkomsten bestaan enkel uit donaties en giften. Daarom kunnen wij alle mogelijke hulp goed gebruiken! Steun ons met een eenmalige of maandelijkse donatie zodat ons werk mogelijk wordt gemaakt.

Wil je ons op een andere manier helpen? Dat kan! Je kunt ons steunen door te doneren voor een specifiek project of dier, spullen te doneren of door vrijwilliger te worden. Klik op de buttons onderaan deze pagina voor meer informatie.

Steun ons

Via onze betaallink kun je ons eenmalig steunen.

Alleen met jullie hulp kunnen wij de dieren in onze opvang helpen en voorzien van (medische) zorg. Wij zijn iedereen die ons wil steunen, op welke manier dan ook, ontzettend dankbaar!

Maandelijkse donateurs krijgen een certificaat thuisgestuurd zodat ze die een mooi plekje kunnen geven. Ook zijn ze van harte welkom om een bezoekje te brengen aan de opvang (dit kan enkel op afspraak).

Dankzij jullie wordt de wereld weer een stukje mooier.
Met oneindig veel dank en liefs van alle bewoners en het team van de Varkensschuur!

Maandelijks doneren

Wil je ons maandelijks ondersteunen? Dat kan! Vul het formulier hiernaast in en na versturen ontvang je van ons een mail met instructies.

Maandelijkse donatie

  Bekijk onze projecten

  Onze projecten

  (binnenkort beschikbaar)

  Schenk ons oude of nieuwe spullen

  Benodigdheden doneren

  (binnenkort beschikbaar)

  Word vrijwilliger

  Ons team

  (binnenkort beschikbaar)